Чіткі лінії та простий дизайн: 8 трендових шкіряних курток на осінь 2024 (ФОТО)

Від мінімалістичних моделей до вінтажних варіантів

Осінь вже близько, і хоч зараз температура за вікном ще зовсім літня, осінні тенденції вже впевнено вриваються в наші гардероби. Шкіряні куртки знову на піку популярності, і вони часто з'являються у стрічках модних блогерів.

Цього сезону поряд з класичними силуетами з’являються нові тренди, які варто знати та додати до свого гардероба. Ось актуальні тренди шкіряних курток, які варто обрати цієї осені:

Мінімалістичний стиль

Цього сезону популярні довгі куртки з мінімалістичним дизайном. Вибирайте моделі зі сріблястими блискавками, структурованими комірами та трохи завищеними фасонами.

Квадратний силует на ґудзиках

Укорочені куртки з квадратним силуетом набирають популярності. Цей стиль підходить тим, хто віддає перевагу охайному та приталеному вигляду.

Бордовий колір

Бордовий став головним кольором осені. Від яскравих відтінків до насичених кольорів, цей колір стане вашим новим нейтральним відтінком.

Штучний вінтаж

Якщо вінтажний стиль вам не до душі, зверніть увагу на штучні вінтажні варіанти. Коричневий авіатор з потертостями та оверсайз стане відмінним вибором.

Шкіряні блейзери

Шкіряні блейзери, які знову набули популярності, додають елегантності будь-якому образу. Поєднуйте їх з джинсами та білими футболками для бездоганного вигляду.

Байкер

Класичні байкерські куртки залишаються актуальними. Якщо ви інвестували в таку куртку 10 років тому, то можете бути впевнені, що це була вигідна покупка, адже цей стиль знову в тренді.

Джерело: whowhatwear

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень