ТОП-5 простих способів для зміцнення імунітету

Нормальний сон і фізична активність. Що ще допоможе зміцнити імунітет?

В осінньо-зимову пору ми вразливі до різноманітних хвороб через ослаблений імунітет.

Міцний же імунітет може захистити від багатьох бактерій та вірусів. І навіть, якщо ви захворієте, хвороба має пройти швидше, легше та без ускладнень.

Радіо ТРЕК зібрав для вас 5 способів, які допоможуть зміцнити імунітет, особливо на початку осені.

  1. Регулярно споживайте велику кількість овочів та фруктів. Щоб захисні сили організму працювали на повну потужність, ваш раціон має бути збалансованим. Включіть велику кількість свіжих продуктів, багатих на антиоксиданти, допоможе вам зберегти здоров’я і підвищити імунітет. 

Джерелом антиоксидантів є цитрусові, ягоди, виноград, ківі, яблука, капуста, цибуля і шпинат.

  1. Спіть достатньо. Намагайтеся лягати спати до 23:00 години. Дослідження показують, що безсоння знижує кількість клітин в організмі, які борються  зі збудниками хвороб. Хороший сон не лише покращує ваш настрій, але й допомагає керувати вагою і попереджує стрес.

  1. Уникайте тривалого стресу. Звісно, що стрес є частиною життя, і з ним стикається кожен з нас. Однак довготривалий стрес може зробити вас більш схильними до хвороб. Намагайтесь робити речі, які вас надихають і спілкуватися з людьми, які вам подобаються.

  1. Регулярно виконуйте фізичні вправи. Щоденні вправи покращують роботу серцево-судинної системи й зменшує ризик захворювань.              

      5. Посміхайтеся. Вже не одноразово було доведено, що щирий сміх знижує кількість гормонів стресу й збільшує             можливість організму боротися з інфекціями.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень