ТОП-3 причини, чому батьки із задоволенням купують смартфон дитині

Сучасний спосіб життя важко уявити без використання гаджетів. Причому діти — їхні найвправніші користувачі. Якщо вручити дитині планшет чи смартфон останньої моделі, вже за кілька хвилин малюк розбереться, що й навіщо в ньому натискати.

Думки батьків щодо доцільності гаджету для малечі розділились. Дехто вважає, що за такими пристроями майбутнє, інші вирішують тримати їх якомога далі від малюка. Але питання потрібно розглядати з урахуванням усіх переваг та недоліків смартфонів для розвитку дитини. Наша стаття присвячена саме перевагам їхнього використання.

Гаджети для навчання

Звичайно, смартфони та інші сучасні гаджети створюються задля полегшення нашого життя. Вони забезпечують безперебійний доступ до інформації. Ще одна важлива функція – розваги, саме тому малеча в захваті від смартфонів. У процесі гри діти пізнають навколишній світ та можуть багато чому навчитись.

Існує величезна кількість корисних додатків, які розроблено з освітньою метою. Такі застосунки створюють для малят різного віку, щоб зацікавити та максимально вдало дібрати спосіб навчання. Наприклад, дошкільнята можуть вивчити літери та цифри, кольори та фігури у додатках для Android: «Bini Супер Азбука», «Математика для дітей», «Дитячі пазли».

У розробника Sanvada LLC є цікаві ігри на логіку й реакцію для старшого віку, які можна завантажити з Play Market. Сучасний гаджет замінює багато різних дрібниць, що раніше використовувались в навчальному процесі, а саме палички для лічби, віяла з цифрами, таблички із зображеннями тощо.

Враховуючи низькі ціни на телефони на сайті shop.kyivstar.ua, купити корисний для дитини гаджет стає ще вигідніше. Але потрібно пам’ятати, що цей пристрій ніколи не замінить практичну діяльність з розвитку сенсомоторних та візуально-рухових навичок, які також важливі для навчання.

Телефон як засіб контролю

Смартфон – незамінний помічник сучасної мами. Окрім того, що він є інструментом для навчання, це зручний органайзер. У телефоні можна робити нотатки, встановлювати нагадування про важливі події, складати розпорядок дня малюка (школа, гуртки, домашні вправи).

Потрібно пам’ятати, що смартфон в першу чергу використовують для зв’язку з дитиною, коли вона перебуває в школі чи грається на подвір’ї. Смартфон також поєднують зі смарт-годинником дитини. Це дає можливість постійно контролювати місцеперебування малюка, а також зберегти нерви батьків.

Смартфон як розвага та спосіб заробітку

Сучасні діти у віці 9-10 років створюють власні сторінки у соцмережах та канали на YouTube. Цікаві «дитячі» канали привертають увагу аудиторії дітей та батьків, а також рекламодавців. Їхні власники стають справжніми блогерами та з раннього віку вчаться заробляти на життя самостійно. Але, звичайно, цей процес не може відбуватися без участі й допомоги батьків.

Для ведення успішного блогу дитині потрібен сучасний гаджет з потужною камерою та великим екраном. Найкраще з цим завданням справляються смартфони Apple. До речі, в інтернет-магазині shop.kyivstar.ua є великий вибір айфонів всіх поколінь, які можна придбати за вигідними цінами.

Якщо ваша дитина виявила бажання створити блог, допоможіть їй. Але обов’язково слідкуйте, щоб у неї був час на навчання та спілкування з однолітками, а ведення блогу не відбирало дитинство. Бо в сучасному світі діти надто швидко стають дорослими.

Кілька слів наостанок

Користування смартфоном має відбуватися під контролем батьків, але близько 60% батьків цього не роблять. У випадку постійного користування гаджетами діти можуть погано спати та гірше навчатись у школі. Радимо обмежувати використання смартфону за кілька годин до сну, а також не дозволяти зловживати пристроєм під час навчання. Тоді сон малюка буде здоровим та міцним.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4




 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень