В день виборів Рівне «кишить» агітаційною рекламою (ФОТО)

Особливо зупинки і стовпи

Практично всі агітаційні білборди у Рівному зняли напередодні вчорашнього «дня тиші». Утім, агітрекламою у місті «заліпили» зупинки, стовпи, а в окремих місцях навіть дерева.

Прибрати їх ще в ніч проти суботи мали комунальники. Втім, чи то не встигли, чи не помітили – у різних районах Рівного навіть сьогодні чимало агітаційних матеріалів.

Зокрема, непоодинокі факти незнятої агітації в день голосування зранку зафіксували спостерігачі КВУ. Зокрема, в Рівному (округ 152), Гощанському та Рівненському районах (округ 153).

Чимало такої реклами не познімали й над дорогою на вулиці Дворецькій, що у Рівному. Хоча бути її там взагалі не повинно було.

Крім того, впродовж останніх днів в обласному центрі розмістили й чимало нових білбордів та сітілайтів, які не мають вихідних даних, але при цьому виконані у стилістиці окремих кандидатів і партій.

[media=150953][media=150962]

Про такі факти у поліції знають – до них вже надійшло кілька повідомлень від громадян. Ці факти правоохоронці перевіряють. 

Між тим, за порушення обмежень щодо ведення передвиборної агітації, зокрема, поза строками, встановленими законом, передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 – 850 грн) і на посадових осіб - від 50 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 – 1360 грн).

[media=150960][media=150957]

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень