ТОП 4 продуктів, які можна їсти навіть ввечері і не хвилюватися за фігуру

Поради дієтолога

Вечірній прийом їжі і голод перед сном – головні спокуси, які підстерігають тих, що худнуть. Адже «жор» в темний час доби змушує заглядати в холодильник і мучитися питанням: їсти чи не їсти. Щоб така дилема не мучила вас вечорами, дієтолог Єва Шишова розповіла  що можна з'їсти у вечірній час без шкоди для форм.

Що з'їсти ввечері - найчастіше питання, найпопулярніша тема серед дівчат, що вічно худнуть і стежать за фігурою. Експерт озвучила ТОП-4 продуктів, які можна їсти на ніч, не переживаючи за фігуру!⠀

Білі і зелені овочі

Огірки, капуста (будь-яка), листові, селера і все, що тільки ви придумаєте), всі ці овочі здебільшого складаються з води і клітковини.

 

Мало того, що поїдаючи їх немає шансу поправитися, так ви ще й більш стрункою, очиститься ШКТ, а клітковина додасть ситості.

0-2% сир 

Звичайно, 0% сир я не рекомендую, оскільки кальцій не засвоюється з нього взагалі, але як засіб, наприклад, вгамувати вечірній апетит або голод – ідеально.

 

Велика кількість білка наситить вас надовго. Від білка практично неможливо погладшати (факт).

 

Я пишу «майже», бо є окремі випадки, але це при певних умовах, не думаю, що вони вас торкнуться.

М'ясо та риба

З низьким % жирності (майже всі види білої риби, крім скумбрії і оселедця, деякі сорти червоної - тунець, грудка птиця, морепродукти), при варінні/готуванні частина жиру вийде і ці продукти стануть ще менш жирними.

 

Магія така ж, як і у сиру - білок наситить.

 

А якщо це грудки, вони ще й волокнисті (я можу не їсти до 7 годин після порції курогрудки).

Висівки

Зручніше є ті, які кульками. Вони на 50-80% складаються з клітковини а, як відомо, клітковина не засвоюється. Тому і погладшати від неї вам не вдасться. Норма висівок на добу не більше 100 г (так само дивіться на упаковці протипоказання).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень