Тільки для молодих: фермерам Рівненщини, яким ще немає 35-ти, надають субсидію

До 40 тисяч гривень на розвиток власного агробізнесу

Цьогоріч держава пропонує 12 тис. грн допомоги на розвиток власного агробізнесу (на одного члена фермерського господарства), однак не більше 40 тис. грн на кожне окреме господарство.

Утім, фермерському господарству, голові якого на момент подання заявки ще не виповнилося 35 років, бюджетну субсидію на 1 га надають одразу у максимальному розмірі без урахування інших членів господарства.

Ще одна програма бюджетних субсидій діє і для новостворених фермерських господарств:

У перші три роки після створення для провадження сільгоспдіяльності господарству надають допомогу у розмірі 3 тис. грн на 1 га.

 

При цьому загальний розмір допомоги не може перевищувати 60 тис. грн на одне фермерське господарство. Крім того, гроші виплачують лише за умови активного ведення сільськогосподарської діяльності.

Нагадаємо, цього року Уряд пропонує фермерам одразу шість великих програм допомоги за найбільш затребуваними напрямками. Торік державною підтримкою скористалися 120 господарств області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень