Рівненська ОДА оплачує підприємцям відсотки за кредитами

В рамках конкурсу

На Рівненщині продовжать відшкодовувати відсотки за кредитами для підприємців. Програму Рівненська ОДА запустила торік. Представникам малого і середнього бізнесу пропонують подавати власні проекти на конкурс, аби отримати відшкодування. Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко говорить, що програма допомогла в реалізації десятка бізнес-проектів:

Нехай ця сума була поки символічна. 400 тисяч було виділено на відшкодування. Але навіть така невелика сума дала можливість для 11 проектів малого бізнесу спробувати свої сили, або реконструювати, або реалізувати нові проект і це дає свій ефект.

Цьогоріч на відшкодування відсотків за кредитами в області виділили вдвічі більше коштів – 800 тисяч гривень. Підприємці вже можуть подавати свої проекти на конкурс. Окрім цього, нині діє меморандум між Рівненською ОДА та Українсько-німецьким фондом, який теж дає дешеві кредити для малого і середнього бізнесу.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень