Винен і Кабмін: завалювали скаргами і зверненнями торік управління праці та соцзахисту Рівного

Їх за 2018 рік тут отримали 3805, що на 614 більше у порівнянні з попереднім роком

Якщо всю кількість звернень розділити на кількість робочих днів у році, то виходить, що

щоденно в управління в середньому надходило понад 15 звернень.

 

34% звернень стосувалися призначення субсидій і надходили з гарячої лінії Мінсоцполітики, 53% звернень стосувалися призначення матеріальної допомоги.

Начальник міського управління праці та соцзахисту Віра Мельник на засіданні міськвиконкому пояснила збільшення кількості звернень за матеріальною допомогою тим, що  у пенсіонерів - малі пенсії і вони одне одному передавали інформацію про можливість отримання такої допомоги. А ось про кількість скарг щодо призначення субсидій сказала таке:

Торік протягом року правила гри мінялися чотири рази. Чотири рази вносили зміни до постанови. На опалювальний період постанова була прийнята 17 жовтня. Опублікована 27 жовтня. А програмний продукт (комп'ютерна програма - Авт.) прийшов аж 17 листопада. А ми за жовтень прийняли майже 7 тисяч звернень за субсидією. Відповідно, вони лежали і чекали. А постанова передбачає у 10-денний термін призначати.

За словами Віри Мельник, ті, хто читали постанову Кабміну про призначення субсидій, скаржилися на гарячу лінію Мінсоцполітики, що їм у десятиденний термін не призначили субсидію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень