Тест-ворожіння: Що чекає на вас у майбутньому

Що каже ваша підсвідомість

Ваші очі можуть помітити на картинці, яка зображена нижче, те, що приховує від вас підсвідомість, а тим самим зазирнути у майбутнє

Погляньте на картинку, що першим впало вам в око? 

Якщо ви побачили...

Ангела

Це означає, що на вас чекають приємні новини. Вони зроблять вас щасливими, оскільки ви давно сподівалися на успіх. Крім того, у вашому житті буде духовне зростання, ви чогось навчитеся, винесете з якоїсь події урок.

Художника

На вас чекає бурхливий роман, який затьмарить вам голову і позбавить можливості мислити тверезо. Будьте уважними, ви ризикуєте обпектися.

Чоловіка

Можливо, ви не здогадувалися, але є чоловік, який постійно про вас думає. Пригляньтеся до свого оточення, знайдіть його. Зробіть крок назустріч і будете щасливими.

Портрети

Те, що зображено на портретах, показує ваше ставлення до всього, що відбувається у вашому житті. Вам потрібно відпочити. Проведіть час із друзями. Відновивши сили, ви по-іншому погляньте на своє життя та проблему, яка вас турбує.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень