Про які проблеми «кричить» ваша підсвідомість (ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТЕСТ)

Тест по картинці

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Наша підсвідомість приховує в собі багато невідомого.

Відкрити завісу, за якою «ховається» безліч таємниць, допоможуть очі, які зображені на картинці нижче. Оберіть зображення, яке сподобалося вам найбільше, та прочитайте пояснення. 

Ви занадто боязка людина, яка звикла ховатися від інших та зводити до мінімуму спілкування з ними. Ви мовчазні та не показуєте на загал свої емоції.  

Ви людина, яка схильна до обману. Ймовірно, вам часто доводиться обманювати людей та приховувати від них свої секрети. Через це ви перебуваєте у постійній напрузі, що може впливати на ваше самопочуття.

Це око свідчить про ваш внутрішній біль. Все навколо вас дуже швидко змінюється, що є причиною вашої меланхолії. Та попри все, варто взяти себе в руки та постаратися не закриватися від своїх близьких.

Навколо вас величезні стіни. Можливо, в минулому хтось погано з вами вчинив. Через це ви не довіряєте іншим та тримаєте їх на відстані.     

Ви надзвичайно працьовита людина. Для вас дуже важливо ставити перед собою цілі та досягати їх. Через це ви часто вимикаєте свої емоції та попри всі труднощі йдете до своєї мети.

Ви готові на все, аби подобатися людям. Для вас важливо, що про вас подумають, тому ви аж занадто стараєтеся усім догодити. Така поведінка спричинена страхом самотності.  

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень