Ви – дитина чи ділова пані? Що розкаже про вас улюблена сумочка

Як і яку сумочку ви носите?

Виявляється, характер жінки можна визначити по тому, як вона носить сумочку.

Під пахвою носить сумку ділова, рішуча, цілеспрямована, і водночас замкнута жінка. Вона бачить мету і впевнено йде до неї, забувши про себе, особисте життя і красу.

Невеликі рюкзачки з лямкою на одне плече видають в жінці дитину. Вона не готова до серйозних стосунків з чоловіком. Її максимум – це похід в кіно або боулінг.

Сумка на лікті видає в жінці примхливість. За цим часто ховається тонка натура, але вона так ретельно це ховає, що іншим іноді важко це побачити.

Консервативні пані вважають за краще носити сумку, міцно тримаючись за обидві ручки. Вони не дозволяють собі непристойностей, вони стежать за своїм мовленням і вчинками. Однак пунктуальність і строгість таких жінок багато хто приймає за занудство і гордовитість.

Власниця великої сумки нетерпляча. У роботі й любові вона вимагає негайної віддачі. Водночас вона ніколи не буде даремно ускладнювати життя, вона віддає перевагу комфорту і простоті у всьому.

Сумки строгої форми й стилю подобаються жінкам діяльним і практичним. В одязі вони теж найчастіше обирають класику. Вони багато досягли, і у них великі цілі на майбутнє. Знають собі ціну і не люблять метушні навколо себе.

Яскраві, незвичайні й сміливі по дизайну сумки вибирають дами сміливі та творчі. Вони в пошуку всього нового і неординарного.  

Сумку чорного кольору вибирає ощадлива і практична жінка. Вона вважає за краще спілкуватися з найближчими й перевіреними друзями, яких ретельно вибирає і довго тримає на відстані до того, як довіриться їм.

Інфантильні та романтичні дами частіше вибирають сумки теплих і світлих тонів. Вони відкриті світу, допитливі й добрі. Часто користуються тим, що легко зачаровують оточення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень