Тариф на газ у постачальника останньої надії зріс на понад 20%. У інших постачальників на половину

Йдеться про вартість газу у червні

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» як постачальник останньої надії на ринку газу  підвищила червневий тариф на ресурс на 21% в порівнянні з травневим - з 9,57 грн/куб. м до 11,59 грн/куб. м (з ПДВ, без доставлення), повідомляє Енергореформа.

Разом з тим, згідно з оновленими даними моніторингу близько 70 сайтів газопостачальних компаній, деякі з них при незмінності річного базового тарифу також підвищили ціни на червень в порівнянні з травневою пропозицією. Зокрема, тарифи ТОВ «Черкасигаз Збут», «Уманьгаз Збут» і «Львівенергозбут» виросли відразу більше ніж на 3,5 грн (близько 45%) - до 11,45 грн / куб м, 11,47 грн / куб. і 11,8 грн / куб. м відповідно.

Загалом місячні пропозиції постачальників на червень коливаються в діапазоні від 7,8 грн / куб м до 12 грн / куб. м

Станом на 26 травня (день оголошення ціни на наступний місяць) постачальники газу не заявляли про зниження річної ціни ресурсу для населення, а деякі підвищили ціну на червень в порівнянні з травнем. Проте за два дні, 28 травня кілька постачальників таки дещо знизили базову річну ціну.

Однак на ціновий рейтинг це майже не вплинуло: річні пропозиції, як і в травні, коливатимуться від 7,80 і до 13,50 грн за кубометр.

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень