Так готує мій тато: смакота з курячих крилець у секретному соусі
Гості розметуть і проситимуть добавки
Дуже смачна закуска з курячих крилець, яка завжди може бути на вашому святковому столі. Також цю страву можна готувати просто на вечерю.
Родзинкою є медовий соус, який робить їх просто розкішною стравою, пише skarbnychka-retseptiv.
Інгредієнти:
- крильця курячі – 1 кг;
- крохмаль – 2.5 ст.л;
- сіль – 1 ч.л;
- суміш перців, паприка, спеції – по 0.5 ч. л.
Для соусу:
- кетчуп — 100 г;
- часник – 3 зуб;
- мед – 1 ч. л;
- олія – 1 ч.л;
- лимонний сік – 2 ч. л.
Крильця промити й просушити паперовими рушниками. Змішуємо крохмаль із сіллю та спеціями, сумішшю перців та ароматними травами за смаком.
Обвалюємо в цій сухій суміші крильця.
Деко змащуємо олією і присипаємо кукурудзяною крупою або сухарями, викладаємо крильця.
Запікаємо при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
Для соусу змішуємо всі інгредієнти та відправляємо його охолоджуватись у холодильник.
Подаємо крильця з таким соусом і різними гарнірами на вечерю і готуємо на пікнік. Кетчуп ви можете замінити аджикою домашнього приготування або зробити соус із гірчиці та майонезу з часником.
Радіо Трек: НОВИНИ