Ідеальне тісто, з якого виходять соковиті, хрусткі та пухирчасті чебуреки
Ваша сім’я проситиме їх ще і ще
Пропонуємо вам рецепт чебуреків з Криму. Там це одна з найпопулярніших страв.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 350 г
- Окріп – 250 мл
- Олія – 20 мл
Начинка:
- Яловичина – 150 г
- Цибуля – 100 г
- Олія – 20 мл
- Вода – 50-60 мл
- Сіль, перець – на смак
Влити окріп у борошно, всипати сіль та олію, замісити ложкою тісто. Коли тісто трохи охолоне, тісто замішуємо руками 5-6 хвилин. Потім покласти у харчову плівку і залишити відпочивати на 30 хвилин при кімнатній температурі.
Змішати всі подрібнені інгредієнти для начинки.
Розділити тісто на маленькі кульки, розкачати і на одну половину викласти начинку, защипати краї та сформувати чебуреки.
Розігріваємо сковороду і вливаємо в неї трохи олії. Обсмажуємо чебуреки з двох сторін до хрусткої та золотистої скоринки.
Зайвий жир із готової страви можна прибрати паперовими серветками.
Смачного!
Джерело: babusyni-retsepty
Радіо Трек: НОВИНИ