Рецепт салату, якого точно не залишиться на столі: три інгредієнти – і страва готова
Вам знадобляться звичайні продукти
Маючи гарний шматок свинини, ви можете приготувати смачний і ситний салат. Він навіть може замінити основну страву і чудово підійде для святкового столу.
Інгредієнти:
- свинина – 350 г;
- соняшникова олія – 100 мл;
- морква – 650 г;
- сіль — 1,5 ч. л.;
- цибуля ріпчаста — 3 шт.;
- оцет 70% — 2 ч. л.;
- вода – 200 мл;
- мелена паприка та чорний мелений перець – на смак.
Варимо м’ясо на середньому вогні до готовності. Не солимо. Коли воно охолоне, нарізаємо його поперек волокон тонкою соломкою.
У воду виливаємо оцет, змішуємо. Заливаємо оцтовим розчином подрібнене м’ясо, залишаємо на пів години маринуватися.
Відварюємо моркву, подрібнюємо на великій тертці, цибулю нарізаємо півкільцями.
У мисці змішуємо моркву, цибулю і викладаємо м’ясо. Шар свинини потім за потреби можна підсолити.
У сотейнику розігріваємо олію і заливаємо нею м’ясо. Перемішайте салат і дайте настоятися ніч.
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ