Що робить шашлик м'яким: секретна добавка дає 100% результат

Щоб шашлик був соковитий

З початком весняно-літнього сезону відкривається і пора масового приготування шашликів. Є кілька рекомендацій, які працюють практично безвідмовно і надають м'ясу м'якість і ніжність, пише glavred.

Як розм'якшити шашлик

Не секрет, що додавання в шашлик овочів робить жорстке м'ясо ніжним і приємним на смак. Секрету тут немає — зазвичай нанизують кільця цибулі або шматочки солодкого перцю з помідором між шматками м'яса на шампурі.

Ще один безвідмовний прийом – помістити між шматочками м'яса невеликі частини сала. Це допоможе зробити шашлик особливо соковитим і ніжним.

Чим краще маринувати м'ясо

Широко поширене у застосуванні мінеральної води, майонезу і цибулі для маринування м'яса на шашлик. Однак існують і досить незвичайні способи, які також дають результат.

Спробуйте використовувати для маринаду свіжовичавлені соки. Це не тільки оригінальний інгредієнт, але і смачна добавка. Адже справжній сік відмінно розм'якшує м'ясо через вітамін С, а також надає йому пікантний присмак.

Які соки йдуть на маринад:

  • томатний сік;
  • лимонний сік;
  • апельсиновий сік;
  • гранатовий сік;
  • сік ківі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень