Сюрприз: директорку ЦНАПу у Рівному знову звільнили

Наталія Хомич каже – процедуру не дотримано

Очільницю рівненського ЦНАПу Наталію Хомич – знову звільнили з посади. Напередодні міський голова запросив директорку ЦНАПу до міської ради, та ознайомив з розпорядженням про звільнення. Для Наталії Хомич це стало сюрпризом:

Звісно, це сюрприз, 25 числа я отримала ухвали про призначення справи та апеляційну скаргу, де було вказано у п’ятиденний термін підготувала відзив. У мене було 5 днів, тобто вчора був останній день на подачу відзиву.

 

А міський голова мені повідомив, що 27 числа вже було винесене рішення… тобто позбавивши мене права на судовий розгляд, на відзив та на висловлення свого заперечення.

Про зміст рішення суду та мотиви Наталія Хомич нічого не знає, адже ще не отримала відповідного повідомлення з суду. За її словами, у міській раді не дотрималися процедури, тож після ознайомлення з рішенням суду вона готова позиватися знову.

Нагадаємо, що після попередньої судової тяганини Наталію Хомич поновили на посаді 13 травня 2022 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень