Ситуацію з невстановленою досі пам’ятною дошкою Герою АТО у Рівному з'ясували

Виявляється, про неї ніхто у міській владі не забув

Нагадаємо, що мама Героя АТО Сергія Голубєва Людмила розповідала, що її сину у місті досі не встановили пам'ятну дошку. Хоча він загинув у березні 2017 року. 

Але такі дошки встановлюють не раніше, ніж через рік після смерті людини. Це передбачено положенням про встановлення меморіальних дощок. Це пояснив головний спеціаліст міського управління культури й секретар комісії, яка розглядає питання зі встановлення пам’ятних дощок і найменування вулиць, Юрій Фаєвський:

Управління світи й адміністрація школи, в якій навчався Сергій, ініціювали звернення до міського голови щодо встановлення меморіальної дошки. Так як рік минув 12 березня, як загинув Сергій Голубєв. Звернення до міського голови буде розглянуте у встановленому порядку комісією. І думаю, що, звичайно, буде прийняте позитивне рішення.  

За словами Юрія Фаєвського, пам’ятну дошку Сергію Голубєву збираються встановити на школі №5. Коли саме це буде – поки він не може сказати. Але мамі Сергія для цього не потрібно нікуди звертатися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень