«Моєму сину досі нема пам’ятної дошки», - мама загиблого в АТО рівнянина Сергія Голубєва

Він загинув у березні торік. Без батька залишилося двоє дітей

Людмила Голубєва

Коли була на зустрічі у міського голови Володимира Хомка, мамі загиблого - Людмилі Голубєвій пообіцяли встановити на школі, де навчався її син, пам’ятну дошку і назвати його іменем вулицю міста.  Однак досі це не зроблено.

Говорить Людмила Голубєва:

Це було все у  Хомка. Хтось говорив про це. Я в той час була в неадекваті, щоб запам’ятати людину, яка це обіцяла. А Хомко обіцяв назвати вулицю. Але ж досі ніхто нічого про це ще не говорив.

Головний спеціаліст міського управління культури і  туризму й секретар комісії, яка розглядає питання зі встановлення пам’ятних дощок і найменування вулиць, Юрій Фаєвський пообіцяв з’ясувати цю ситуацію. Адже, за його словами,

рідним АТОвців, і загиблих зокрема, завжди намагаються усіляко сприяти.

Він також пояснив, що встановлюють пам’ятні дошки й називають вулиці за зверненнями громадян, громадських організацій, установ. А рішення про присвоєння назви вулиці приймає сесія міськради.   

Сергій Голубєв

Більше про Сергія Голубєва можна прочитати у публікації «Ти був одним з найкращих бійців, ти був Другом». В АТО загинув рівнянин

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень