У маршрутці Рівного образили дитину Героя АТО

Це сталося якраз у третю річницю загибелі від ран на сході його батька

Сина загиблого військовослужбовця В'ячеслава Мірошника – 14-річного Івана - водій маршрутки відмовився везти за посвідченням члена родини Героя АТО. Водій сказав хлопцю, що

з пільгами має їздити… його батько.

Коли Іван відповів, що тато загинув, водій все одно з нього взяв повну вартість поїздки.

Розповідає мама Івана, вдова Героя АТО, яка сама виховує трьох дітей, Любов Шелкович:

Я говорила з Ванею. Я пояснювала, що він має відстоювати свої права. Але дитина не хоче нічого слухати. Згоден заплатити, тільки щоб йому не ворушили душу. Каже: «Мамо, напевно, вони зовсім не мають можливості заробити, раз отак роблять». Ще й каже, що дав водію 5 гривень, а він взяв з нього повну вартість, а не як зі школяра.

За словами Любові Шелкович, так її сина образили не вперше. Схожий випадок був і в тролейбусі, де кондуктор теж відмовилася видати йому квиток за посвідченням члена родини Героя АТО. На жаль, Іван відмовився назвати номери маршрутки і тролейбуса, хоча і кондуктора, і водія маршрутки добре запам’ятав.

Це вже не один раз. І маму мого покійного чоловіка так само ображали. Це питання для нас, усіх сімей АТОвців, дуже болісне. Бо вже водії маршруток і вибачення просили, і звільняли їх. Але все одно нічого не міняється, - каже Любов Шелкович.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень