Дачників з Рівного обмежують у правах?

Про таку нерівноправність заявили вчора на засіданні бюджетної комісії міськради

400 тисяч гривень з міського бюджету начальник міського управління бюджету і фінансів Віктор Шульга запропонував депутатам направити Рівненському району як компенсацію за перевезення пільговиків до Садових ділянок.

Але такий розподіл не сподобався депутату міськради Олександру Довжаниці. Він зауважив, що дачники їздять не тільки до Садових ділянок, а ось пільг у проїзді їм не надають:

А чого так само району не даємо на проїзд до Новоукраїнки, Кам’яногірська? Є і в цю сторону дачні масиви. А ми на Садові ділянки вже другий рік підряд даємо 400 тисяч. Ми на цю маршрутку даємо 2 тисячі гривень на день для тих людей, які мають, крім квартир, дачі. Даємо пільги, щоб вони ще їздили безкоштовно чи за меншою ціною. Ну то трохи вже смішно стає це.  

Заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук пояснив, що така вибірковість пов'язана з тим, що дачники із Садових ділянок і торік, і цього року зверталися до влади міста за виділенням компенсації на їхній пільговий проїзд.

Чи їздитимуть вони і цього року з пільгами – вирішить міськрада на сесії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень