У Рівному змінять графік руху маршруток

З 1 квітня

Це стосується маршрутів №35 і №35-А, які рухаються за маршрутом "вулиця Будівельників - ЗОШ № 19". Змінити графік вирішила влада міста на зборах перевізників із мешканцями вулиці Старицького, які скаржилися на недотримання графіків руху і недоїзд до їхньої вулиці маршруток №35-А.

Детальніше розповідає начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк:

Зараз багато машин з’їхало, частина поламалась. І щоб гарантований був інтервал руху, зійшлися на тому, щоб зробити графік 15-хвилинний, бо там був трохи менший і ці графіки порушувалися. Тим більше ще, що затори, які утворюються на повороті на Дубенську, і маршрутки не вкладались у час. Тому було прийнято рішення зафіксувати меншу кількість автобусів, але гарантувати чітке дотримання графіків.

За словами Віталія Миронюка, зараз на маршрутах №№35 і 35-А їздить 17 автобусів, а було раніше 20. Половина з них їздить вулицею Коцюбинського до РЗВА, решта – вулицею Старицького і через день вони міняються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень