Студенти ходили у податкову на екскурсію

Іх вчили, як скористатися податковою пільгою за навчання

Цими днями студенти Рівненського технічного коледжу Національного університету водного господарства та природокористування ходили на екскурсію до податківців Рівненського району. Це один із багатьох заходів, метою якого є збагачення теоретичних та практичних знань студентів у сфері оподаткування, ознайомлення їх із професією фахівця фіскальної служби.

Начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів податкової інспекції Сергій Гордієвський ознайомив студентів з послугами, які можна отримати у Центрі обслуговування, можливістю подання податкової звітності та звітності з єдиного внеску в електронному вигляді. Учням розповіли про електронні сервіси, які надає платникам податків Державна фіскальна служба України. Це, зокрема, «Електронний кабінет платника податків», «Електронні перевірки», реєстри платників : єдиного податку та податку на додану вартість, реєстр страхувальників, загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс «ЗІР» та багато інших.

Також учні ознайомилися із принципами кампанії декларування доходів громадян, зокрема, дізналися про можливість скористатися правом податкової знижки за навчання.

ДПІ у Рівненському районі

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень