Найкращі студенти області отримали грошові премії

Найкращих студентів Рівненщини нагородили грошовими преміями голови Рівненської обласної державної адміністрації.

Серед 76 переможців Всеукраїнських та обласних олімпіад і конкурсів найбільше студентів навчальних закладів ІІІ- ІV рівнів акредитації. Це, зокрема, студенти Національного університету водного господарства, Національного університету «Острозька академія», також нагороджували стипендіатів ГДГУ та МЕГУ.

Якщо ж говорити про заклади І-ІІ акредитації, то грошові премії отримали студенти  Рівненського коледжу економіки та  бізнесу, Рівненських кооперативного, державного аграрного та державного базового медичного коледжів.

Ми по цікавилися в студентів, що потрібро робити, аби досягнути їхнього успіху, і ось що почули:

 

Додамо, що на премії з обласного бюджету Рівненщини виділили понад 315 тисяч гривень. Тож в середньому кожен студент отримав близько 4 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Рівненщині працює 35 вищих навчальних закладів. В них навчається близько 42 тисячі студентів. З них 14 тисяч – це студенти ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, решта – ІІІ-ІV рівнів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень