Стати здоровішим за тиждень. 7 порад на кожен день

Випробовувати кожну з них просто, і це нічого не коштує

ФОТО з сайт Marie Claire

Почати нове життя з понеділка – нездійсненна обіцянка самому собі. Але, що якщо почати просто посеред тижня вводити здорові звички? Кожен день по одній. А що, як спрацює?

  1. Готувати здоровий сніданок з вечора

Через брак часу зранку, сніданок перетворюється у чашку кави й булочку чи бутерброд. Це не корисний сніданок і запас сил та енергії падає уже близько до 11:00. Якщо така історія знайома – спробуйте з вечора готувати щось корисне (кашу?). Рецептів у мережі повно.

  1. Тренування 7 хвилин

Навіть сім хвилин краще, ніж нічого. Активні вправи, на виконання кожної з яких ви відводите 60 секунд. Це не складно, але при цьому тренується серцево-судинна система.

  1. Активний відпочинок з друзями

Наразі про похід у бар на пиво в хорошій компанії не йдеться. Це скоріше про активну пішу прогулянку містом під приємні бесіди або безалкогольні танці. Якщо компанію знайти не просто – танцюйте вдома перед дзеркалом.

  1. Споживайте вітамін D

Бодай 10 хвилин на свіжому повітрі у світлу частину доби та вітамін D позбавлять вас осінньої хандри. Сонячних днів восени небагато, тож не втрачайте жодної ліпшої нагоди. 

  1. Обід у приємній компанії

Спільний обід з хорошими людьми - це завжди краще для здоров'я, ніж обід в компанії смартфона. Оберіть собі кампанію в офісі, наперед плануйте обід, обирайте різноманітні страви здорової кухні. Пам’ятайте, офісний обід - це не тільки про їжу, це шанс перезавантажити мозок і забезпечити собі хороший настрій.

  1. Лягати спати на годину раніше

Так, розуміємо що для багатьох це з області фантастики. Прокидатися зранку восени важко, адже за вікном ще темно. А от маючи додаткову годину сну, прокидатися буде легше. Ви відчуєте бадьорість. Подаруйте собі тиждень, аби напрацювати нову звичку.

  1. Ритуал перед сном 

Тут ідеться про необхідність відмовитися від перегляду телевізора у ліжку або одвічного гортання стрічки соцмереж. Восени краще зробити ставку на теплу ванну й читання звичайної друкованої книжки. 

За матеріалами harpersbazaar

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень