Стало відомо, яка країна у світі спить найдовше

Дослідження проводили науковці з Університету Мічигану (США)

Згідно з новим глобальним дослідженням сну, голландці сплять довше за всіх на планеті, а австралійці раніше за інших лягають в ліжко.

Науковці використали дані з програми для смартфона, які дозволили проаналізувати сон понад 5 тисяч людей зі 100 країн по всьому світу. Результати наукової роботи продемонстрували стійкий взаємозв'язок між часом, коли людина засинає, та якістю її відпочинку. Це не найкраща новина для іспанців, які відправляються в ліжко найпізніше на планеті, в середньому о 23:45, і проводять там близько 8 годин.

У свою чергу голландці сплять довше за будь-яку іншу націю. У середньому вони проводять в сновидіннях 8 годин і 12 хвилин, в той час як жителі Сінгапуру і Японії сплять всього по 7 годин і 24 хвилин.

Американці прокидаються раніше за всіх, оскільки будильники більшості громадян США дзвонять о 6:45. У той же час жителі Об'єднаних Арабських Еміратів дозволяють собі вставати аж о 7:45.

Австралійці виявилися нацією, яка лягає спати раніше за всіх. В середньому жителі цього континенту відправляються в ліжко о 22:45.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень