Стало відомо, кого путін хотів призначити «президентом України»

Найцікавіше, що цей «кандидат» не дуже то й хотів в Україну

На початку повномасштабного вторгнення росія розглядала кілька кандидатур на пост президента України. Звісно ж, для путіна це мала бути «своя» людина.

Втім, як повідомив під час телемарафону голова ГУР Міноборони України Кирило Буданов, з остаточним варіантом там так і не визначились:

– Можливо, моя відповідь вас здивує, але на момент початку війни Росія не ухвалила рішення, кого призначити президентом України. У них було кілька варіантів, хто мав би стати президентом, але фінального у них не було, – розповів очільник української розвідки.

За словами Буданова, одним із кандидатів на пост маріонеткового глави України розглядався Віктор Янукович. Йому росіяни наказали готуватися до повернення в Київ, але сам експрезидент-утікач не дуже цього хотів.

– Один із найбезглуздіших, як на мене – це був варіант повернення Януковича. Його справді підготували для цього. У нас була агентурна інформація з його середовища, як він готувався. До речі, він сам не дуже зрадів цьому. Але такий варіант був, – каже Буданов.

Читайте також: «Коли відмовив Зеленський»: мільярдер з росії розповів, коли путін вирішив напасти на Україну

Люди путіна бігали й кричали: «Вітя нас підвів». За що у кремлі планували вбити Януковича

До речі, він переконаний, що взимку війна значно стихне, а навесні відбудеться вихід на межі України 1991 року. Буданов також зауважив, що Україна повернеться в окупований Крим – це відбудеться зі зброєю і вже досить скоро.

Джерело: ГЛАВКОМ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень