«Коли відмовив Зеленський»: мільярдер з росії розповів, коли путін вирішив напасти на Україну

Війна мала стати помстою не тільки президенту України

Зустріч "Нормандської четвірки" відбулася 9 грудня 2019 року в Парижі. Фото: EPA

Рішення про повномасштабний напад на Україну у путіна визріло у 2019 році під час зустрічі Нормандської четвірки: Меркель, Макрона, Зеленського, путіна.

У цьому впевнений колишній віцепрезидент провідної росісйької нафтової компанії ЮКОС, російсько-ізраїльський бізнесмен, мільярдер Леонід Невзліна:

- Путін чекав на підписання Мінських угод, і був такий задоволений, важливий, як і всі інші, загалом. І раптом Зеленський відмовився підписати.

Путіну, мабуть, обіцяли, що угоди буде підписано, і це погоджено із Зеленським та Єрмаком. І коли Путін ось так от, марно, з'їздив, це було його рішення: що це остання зустріч із Зеленським і попереду – помста.

 

А помста – це помста не тільки Зеленському, це помста всій Україні. Інакше Путін мислити не може. Я думаю, що він почав продумувати, доручив продумувати повномасштабну війну.

На думку Невзліна, рішення про початок війни 100% ухвалив одноосібно путін. Зробив це на основі інформації, яку йому приносили про Україну. А це була інформація, яку подобалося чути путіну.    

Приносили йому погану інформацію про Зеленського, про його оточення, про Україну, про те, що всі дурять і таке інше.

 

Плюс шукали йому юридичні підґрунтя на кшталт того, що, наприклад, Януковича змістили незаконно і що влада Порошенка, і влада Зеленського, з огляду на це, є незаконною владою, і можна повернутися, так би мовити, до «домайдану» й розпочати історію спочатку.

Джерело: ГОРДОН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень