Ядерний вибух може статися у росії, або Чому вже 4 країни просять своїх громадян покинути рф

«Може бахнути прямо там»

З кожним днем з російської сторони від різних людей звучать загрози щодо можливого ядерного удару по Україні. Ризики дійсно є, адже президент рф путін вже давно демонструє, що готовий на все, аби досягти своїх маніакальних ідей.

Проте ризики внаслідок застосування росією ядерної зброї є не лише для України. США чітко заявили, що дадуть гідну відповідь рф, якщо це станеться.

Який стан ядерної зброї у росії

На фоні частих розмов про можливий ядерний удар з’явилася інформація, що подібна атака може відбутися на росії ще раніше, а ніж в Україні. Це пов’язано зі станом ядерного озброєння, яке є у рф.

Міністр оборони України Олексій Резніков припустив, що в ядерного арсеналу Росії міг давно спливти термін придатності. Про це він сказав в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна»:

- Ризики завжди є. Маючи такого сусіда з ядерним потенціалом, завжди є можливість, що він психане. Скільки це у відсотках? Я не беруся сказати.

 

Чи залишилися в них носії? Так, залишилися. Його можна донести і «Іскандерами», і «Калібрами», і літаками. Якої воно якості і стану – у мене питання.

 

Якось я спілкувався з другим президентом Леонідом Кучмою, який завершував уже передачу росії ядерної зброї. Він нагадав, що навіть якби цей ядерний потенціал не віддали, 1997 року в нього закінчувався термін придатності.

 

Його все одно треба було списувати й утилізувати. Ми його весь віддали в росію. Тому питання: а в якому стані цей мотлох в росії?

 

Тому можна натиснути кнопку, але це може бахнути просто там, – підсумував Резніков.

Нагадаємо, напередодні Посольство США, Румунії, Болгарії і Польщі звернулося до своїх громадян і закликало терміново покинути рф. Сьогодні таку заяву зробила Італія.

Ба більше наші союзники вже заявили про те, що вони залишають за собою право знищити такий конвой ще на підході до стартової позиції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень