Із росією ведуть перемовини щодо обміну «всіх на всіх», - Буданов Розкрив карти щодо переговорів 

Україна продовжує роботу над обмінами полонених

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Із рф ведуть перемовини щодо обміну «всіх на всіх».

Про це під час зустрічі з представниками родин захисників України заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Як зауважив Буданов, обмін 21 вересня відкрив нові можливості для проведення наступних обмінів полоненими. 

Йшлося про прикордонників, морських піхотинців, військових моряків, нацгвардійців, розвідників, військових – як рядових, так і офіцерів, строковиків, котрих захопили в полон російські окупанти. 

Також учасники зустрічі говорили про звільнення тих, кого згідно з Женевськими конвенціями у світі вважають некомбатантами. Це українські медики та, наприклад, музиканти оркестру морської піхоти.

Як зазначили в пресслужбі Координаційного штабу, триває робота над створенням карток військовополонених. Це особисті сторінки, на яких родичам буде легше відстежувати всі зміни статусу військовополоненого. 

Джерело: Lb.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень