Стало відомо, хто віддає накази обстрілювати українські міста

Поіменний список

Фото з мережі
Фото з мережі

Окупанти намагаються приховати свою участь у вчиненні злочинів проти України. Однак українським розвідникам вдалося з’ясувати, хто ж знищує наші міста та людей.

– Окупанти з повітряно-космічних сил країни-терориста, намагаються нищити будь-які докази їхньої участі у вбивствах мирного населення України.

 

Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі окупанти намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів та розпоряджень, повідомили в Головному управлінні розвідки та опублікували особисті дані тих, хто віддає накази обстрілювати українські міста.

Це 52 важкий бомбардувальний авіаційний полк (Шайковка, Калузька обл.) та 121 важкий бомбардувальний авіаційний полк (Енгельс, Саратовська обл.) 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (Енгельс).  

Особовий склад саме цих полків залучають до завдання ракетних ударів з літаківТу-22М3 та Ту-160 крилатими ракетами Х-22, Х-555, Х-101 по містах та мирному населенню України.

22 вбад (в/ч 06987, Енгельс)

  • командир 22 вбад – гвардії полковник Варпахович Микола;

121 вбап (в/ч 85924, Енгельс)

  • командир 121 вбап – гвардії полковник Скітський Олег;
  • помічник штурмана авіаційної ескадрильї на Ту-160 – капітан Соколов Сергій Сергійович;
  • помічник командира корабля авіаційного загону авіаційної ескадрильї на Ту-160 – старший лейтенант Будко Станіслав Анатолійович;

52 вбап (в/ч 33310, Шайковка)

  • заступник командира полку по воєнно-політичній роботі – підполковник Субботін Іван.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень