Царьов бідкається і розводить руками: «На Донбасі мужиків вже немає, всіх повбивали» (ФОТО)

Нагадаємо, ЗСУ знищили вже понад 43 тисячі окупантів

На Донбасі більше не лишилось чоловіків, які б могли воювати проти України. Принаймні так стверджує колишній нардеп-регіонал і сепаратист Олег Царьов.

Наразі він перебуває у всеукраїнському кримінальному розшуку за звинуваченням у державній зраді через колабораціонізм із Росією.

Олег Царьов активно підтримує війну росії проти України, але сам визнає, що перемога – за Україною. Адже мобілізувати у так званих ДНР і ЛНР більше нікого. Про це він написав допис у своєму телеграм-каналі, посилаючись на інформацію Военкор Котенок Z.

Зокрема, Олег Царьов написав таке:

Бідний Донбас. Чоловіків на Донбасі вже не лишилось. Призивати нікого. Через дефіцит чоловіків багато підприємств зупинилися.

 

Людський голод на фронті.

 

Втрати? Так.

 

Війна. Забирає ротами. Цілими ротами. Це підлий закон війни. Не вистачає людей у багатьох взводах.

Тим часом у месенджерах публікують відео, що на тимчасово окупованих територіях чоловіки бояться виходити з помешкань, адже розуміють, що повернутися зможуть лише у домовині.

Нагадаємо, сьогодні триває 169 день спротиву Україну проти російської навали. Наші славні воїни ЗСУ знищили вже понад 43 тисячі солдатів, у тому числі й зрадників з тимчасово окупованого Донбасу. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень