Спорт ЮА — дзеркало українського футболу

Огляд сайту

Серед провідних медіа України, присвячених спортивній тематиці, можна виділити кілька «гігантів», які роками стабільно генерують велику кількість якісного контенту. Один з них — портал Спорт ЮА.

З 2003 року він інформує українців про вітчизняний та закордонний футбол, хокей, бокс, баскетбол та інших популярних дисциплін. Його можна справедливо назвати одним з флагманів української спортивної журналістики.

За інформацією аналітичного сервісу SimilarWeb, у вересні 2023 року сайт відвідало понад 12,4 млн читачів. Такий показник поставив Спорт ЮА на перше місце в категорії «Інші види спорту» та вніс у топ-100 вебресурсів країни (95 місце). У світовому рейтингу він опинився на 7030-й сходинці, що теж є визначним показником.

Прем’єр-ліга України та інші змагання — у зручному форматі

Провідне місце на сайті займає футбол, оскільки саме він є найпопулярнішою грою в Україні. Однак ресурс не  обмежується одною дисципліною, висвітлюючи також хокей, бокс та інші єдиноборства, біатлон, теніс, баскетбол і багато інших змагань. Новинна стрічка завжди наповнена свіжими подіями, повідомлення про які з’являються незабаром після згадки у першоджерелі. А для багатьох новин першоджерелом виступає сам Sport.ua.

З найпопулярніших змагань, які висвітлює сайт, читачам доступні:

  • прем’єр-ліга України та нижчі ліги;
  • топ-5 чемпіонатів Європи: АПЛ, Ла Ліга, Серія А, Бундесліга та Ліга 1;
  • єврокубки: Ліга чемпіонів, Ліга Європи та Ліга конференцій УЄФА;
  • турніри збірних: чемпіонат світу, Євро та Ліга націй;
  • кубкові турніри України та світу.

Окрім футболу, окремі розділи та рубрики на порталі присвячені іншим популярним змаганням:

  • Формулі-1;
  • НБА;
  • НХЛ;
  • тенісним ТВШ та іншим турнірам;
  • Олімпіаді;
  • боям з боксу та ММА;
  • Кубку світу та іншим змаганням з біатлону.

Спорт UA публікує чимало аналітичної інформації. Тут доступні турнірні таблиці Прем’єр-ліги України та іноземних чемпіонатів, єврокубків, матчів збірних та інших подій. Є результати змагань та анонси ігор, їх огляди, телепрограма з розкладом трансляцій, протоколи матчів та ще багато чого цікавого.

Український футбол під уважним поглядом

Оскільки саме футбол займає чільну позицію на сайті, саме йому присвячена більшість контенту. Портал дуже якісно висвітлює українські змагання, не обмежуючись лише вищим дивізіоном. Тут можна знайти вичерпну інформацію про Першу та Другу ліги, Кубок України, а також про аматорські змагання. Не оминає Спорт UA й інші різновиди футболу: пляжний, футзал, міні й т. д.

Редакція уважно стежить за спортивним світом, щоб не пропустити нічого цікавого. Тому новини на сайті публікують цілодобово. Багато з них портал отримує ексклюзивно з власних джерел.

Тож Sport UA недарма є одним з лідерів вітчизняного медіапростору і точно заслуговує на увагу вболівальників.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень