Тренер Ф'юрі розповів про те, що він не займається його підготовкою до бою з Усиком

Історія про збіг обставин

Нещодавно Шугар Хілл Стюард дав інтерв'ю журналістам та пояснив причини свого візиту до Великої Британії. Тренер Тайсона розповів, що його візит ніяким чином не пов'язаний з майбутнім боєм, який повинен відбутися між Усиком та Тайсоном. Він прилетів, аби підготувати до бою зовсім іншого боксера — Лоуренса Околі.

Тренер Ф'юрі зізнався у тому, що Тайсон навіть не готувався до бою з Олександром Усиком

З перевірених джерел стало відомо причини, за яких британський боксер ставив перед Олександром Усиком нездійснені умови контракту. Як дізналися журналісти та букмекери https://afsckyiv.com/bet/favbet/, Тайсон Ф'юрі з самого початку не планував зустрічатися на рингу з українським чемпіоном Олександром Усиком. Саме тому він навіть не розпочинав підготовку до бою з українським боксером. Таку заяву зробив тренер британського боксера Шугар Хілл Стюард.

Відомий тренер розповів про те, що його візит до Великої Британії ніяк не пов'язаний з майбутнім боєм Тайсона Ф'юрі з Олександром Усиком, що повинен був відбутися 29 квітня. Те, що його приліт та майбутній бій збігся з невеликою різницею у часі — це просто збіг обставин.

 

Мета його візиту до Великої Британії зовсім інша. Стюард прибув для того, щоб підготувати іншого бійця до майбутнього бою.

Якщо ж говорити про володаря титулу WBC, то його тренувальний процес та підготовка до поєдинку навіть не розпочиналися. І це попри те, що вже була назначена дата бою, його планували провести 29 квітня 2023 року.

Насправді тренер прилетів до Великої Британії, щоб підготувати Околі до майбутнього бою. Стюард наголосив на тому, що вся його увага як тренера була направлена на Лоуренса Околі, у якого повинен відбутися поєдинок у Манчестері. Стюард весь час був з Лоренсом у тренувальному таборі.

Водночас відбулись переговори між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком відносно майбутнього бою. Визначення можливої дати зустрічі — просто збіг обставин. Подібні ситуації трапляються в житті.

Стюард розповів, що коли він прибув до Манчестера разом з Лоуренсом Околі, то вони дійсно використовували зал Тайсона для того, щоб там займатися. І дійсно Ф'юрі також приходив до зали. Проте ніяких дій тренер не проводив, не надавав професійної та тренерської допомоги боксеру, аби підготувати Тайсона до зустрічі з українським чемпіоном Олександром Усиком.

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень