Фізичні навантаження бувають вкрай шкідливими для людей з зайвою вагою

Сильні навантаження протипоказані взагалі

Люди з надлишковою вагою мають бути вкрай обережними з фізичними навантаженням. Ця категорія має підвищені ризики травм суглобів, виснаження та зневоднення, а також проблеми із серцем.

Лікарі пояснюють, що це не означає, що спорт треба виключити з життя. Зовсім ні, але до занять треба підходити зважено, і при цьому консультуватися з тренером або лікарем.

Фізичні навантаження - це стрес для організму, а для людей із зайвою вагою такий стрес посилюється. Через можливі проблеми з серцем сильні навантаження протипоказані.

Ще одна небезпека - травми суглобів. Наприклад, при пробіжці підтюпцем шкода лише посилюватиметься. Лікарі радять надавати перевагу водній аеробіці та плаванню.

Влітку спортом треба займатися у години, коли спеки ще немає, і надавати перевагу заняттям на вулиці. Тренуватися краще у легкому одязі. Завжди на заняття з собою потрібно приносити воду, щоб запобігти зневодненню.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень