8 принципів Мандзяка, які зроблять тебе Качком, навіть якщо ти Здихля (ВІДЕО)

Схема, яка реально працює

Хто не знає Мандзяка? Мандзяка Віктора? Мандзяка знають всі. Він легенда Львова: людина, яка перетворює жиробасів і доходяг на струнких та качків.

Не вірите?

Прочитайте його останній допис і переконайтеся: цей чоловік знає, що каже. Тож не просто читайте, а занотуйте – головне: з того місця, де починаються цифри. Далі подаємо без змін:

ЯК НАКАЧАТИСЬ – 8 ПРИНЦИПІВ

Я вивчав все, що зв‘язано з мускулистим тілом – став одним з найдорожчих персональних тренерів Львова.

Вивчав проблематику ожиріння – створив найуспішніший проєкт схуднення в Україні.

Страшно подумати, що буде, коли я нарешті доберусь до Камасутри…

Хоча, не все так гладко в цій історії успішного успіху. Десь в років 5 я обісцяв ліжко в гостях в бабусі. І спихнув все на брата (Міша, сорі, я був неправий).

 

А ще я давно вивчаю психологію. Поки в мене один-єдиний клієнт – мій пес Джек. І, вочевидь, йому не надто імпонують наші сесії.

Харе тріпатись! Тезисно про те, як з кістлявого тіла, зробити мускулисте, щоб дівки любили, хлопці боялись, бабці хрестились. Це будуть базові речі, людською мовою.

  1. Тренуйся тяжко

За спостереженнями більшість людей недопрацьовують в залі. Фізкультурники. Якщо ти націлений на мускулясте тіло, твій підхід має закінчуватись не раніше як за два повторення до того моменту, коли ти більше не будеш здатен виконати необхідну рухову дію.

  1. Підбери правильне навантаження

Гантелі, штанга чи блоки мають бути такої ваги, щоб ти міг підняти їх 8-20 разів поспіль. Можеш більш як 20 – сміливо збільшуй вагу; не можеш подужати 8 разів зменшуй.

  1. Набери об‘єм

Не ламай голову, що з чим качати, груди-біцепс чи груди-шміцепс. Можеш взагалі все тіло проходити на кожному тренуванні. Має значення кількість підходів на групу м‘язів в тиждень. 6 – добре; 9 – краще; 12 – ідеально.

  1. Прогресуй

Від тренування до тренування вага снаряду чи кількість повторень з фіксованою вагою має збільшуватись. Повільно, але впевнено. Якщо цього не відбувається – ти тупцюєш на місці.

  1. Переїдай

Грамотний масонабір – це не харчове свинство. Не треба жерти все і чим побільше. Їж більше, ніж потребує твій організм на 200-300 ккал, цього достатньо. Їстимеш менше – топтатимешся на місці; більше – зажирієш.

  1. Наїдай білок

Тренування – це будівельники; білок – це цегла; калорії – смальта. Важливо все. 1,5 г/кг білка тобі достатньо. Рослинний теж враховується, але співвідношення тваринного і рослинного має бути як мінімум 2/1. Можеш юзати всякі протеїни, але не траться на амінки – х#йня.

  1. Висипайся

Без здорового сну в тебе не буде сил їб#шити в залі. Високий кортизол їстиме твої м‘язи. І взагалі, сон - це відновлення. Я знаю, ти чув, що м‘язи ростуть не під час тренування, а між ними. Правильно чув.

  1. Не псіхуй

Нерви, через посередництво того ж кортизолу, жертимуть твої мускули.

Вернись до циферки «1» і прочитай ще раз до цього місця. А краще збережи собі статтю і перечитуй кожен раз, коли тобі на ютюбах розказують про чергову «супер-методику».

P.S. Всі 8 принципів повинні застосовуватись всіма безшерстими приматами, незалежно від статті, світогляду, цінностей і розміру лівої ноги.

P.P.S. В рамках програми «Наука і здоровий глузд» ми допомагаємо (успішно) набирати масу.

Завжди твій Віктор Мандзяк – той, що, незважаючи на усвідомлення обмеженості власних когнітивних можливостей, силкується пізнати цей світ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень