Букмекери та експерти озвучили прогнози щодо матчу між збірними України та Шотландії

Зараз увага суспільства та палких фанатів спорту прикована до доленосного матчу між збірними з футболу України та Шотландії. Якщо команді Олександра Петракова пощастить перемогти, то наша держава буде представлена у груповому турнірі Мундіалю. Про прогнози букмекерів та думки футбольних експертів розповідаємо у статті.

Коефіцієнти букмекерів: невелика перевага за Шотландією

Прогнози букмекерів щодо гри головної збірної країни почали з’являтися ще у листопаді 2021 року, коли синьо-жовті дізналися про майбутнього суперника. Тоді перевагу вітчизняні БК віддавали нашим хлопцям та вказували, що шанси перемогти шотландців у них досить високі.

На сьогодні прогнози не змінились. Експерти порталу, які оглядають промокоди та бонуси букмекерських контор https://emporium.com.ua/categories/bookmakers-promocody, зауважили, що  зараз вболівальники прагнуть підтримувати улюблену команду. Активізувались ті, хто бажає зробити ставку на прийдешній матч. Про це свідчить те, що зростає кількість гравців, які використовують для 1Win промокод з https://emporium.com.ua/shops/1win. Понад 65% футбольних фанатів, які скористалися цим промокодом, впевнені: синьо-жовті бійці Олександра Петракова пройдуть далі.

Який варіант розвитку подій передбачають букмекери? Ймовірно, усе піде за такими сценаріями:

  • перемога шотландців у основний час – коефіцієнт 2,8;
  • перемога України – 3,35;
  • нічия – 3,15.

Якщо буде зіграно овертайми, перемога нашої збірної оцінюється у 2,25, а Шотландії у 1,65. Статистика використання промокодів свідчить, що наші вболівальники вірять у команду Олександра Петракова і ставлять саме на перемогу  синьо-жовтих.

Що говорять експерти про матч Шотландія:Україна?

Екстренер національної збірної та харківського «Металіста» Мирон Маркевич вірить в те, що збірна України здобуде перемогу, хоч простої прогулянки й не обіцяє. Він підкреслив, що основна перевага наших хлопців у тому, що вони надзвичайно мотивовані та підтримувані всім світом.

Головний тренер команди «Динамо» (Київ) Мірча Луческу теж вважає, що синьо-жовті мають перемагати шляхом мотивації та припускає, що центр поля,  де грають переважно представники киян, має відіграти ключову роль у майбутній перемозі. Тож побажаємо нашим хлопцям удачі та сподіватимемося, що вони зуміють вистояти проти такого непростого суперника та порадувати Україну оформленням путівки на Мундіаль 2022!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень