Коли та чим закінчиться війна: Думки відомих астрологів

Що прогнозують Україні люди з надсилами

Прогнози відомих астрологів щодо закінчення війни в Україні змінюються неймовірно швидко.  

Останні думки людей з надсилами говорить про те, що мир в Україні обов’язково настане. Це може відбутися вже влітку або ж у березні наступного року, але цьому передує чимало переломних моментів.

На думку Влада Росса, доля України зміниться після 25 травня. 

Зараз в знак Овна увійшов Юпітер, який розширює вогонь небезпеки. 25 травня туди увійде і Марс – планета війни. Тобто нас чекає досить кровопролитна ситуація,  а потім почнеться перелом. Зараз найнебезпечніше, що може бути – це ядерна зброя. Найважливіший переломний момент може наступити в липні. Тоді, можливо, буде повалена влада в Москві, – сказав Росс.

Тривожний прогноз для України на ближчі два тижні дав астролог Дмитро Уранус.

Дана карта затемнення дуже тривожна. Сонце в Тельці та місяць в Скорпіоні будуть одночасно вражені напруженими аспектами Сатурна у Водолії. Залучені знаки України, росії й знак смерті та руйнування, — сказав експерт. 

Астрологиня Анжела Перл прогнозує, що кінця активних бойових дій в цьому році чекати не варто. Вона каже, що документ, який ознаменує мир в Україні, буде підписаний у березні 2023 року. Можливо, це буде акт капітуляції рф. 

Ми переможемо. Астрологія свідчить, що Україна здобуде перемогу. І я думаю, зараз вже немає в цьому сумнівів, – каже астрологиня.

А ось Наталія Борисенко переконана, що перемога України буде на День незалежності вже цього року.

Очевидно, на День Незалежності 24 серпня буде оголошена перемога над росією. І мир буде з цього моменту, – розповіла Наталія Борисенко.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень