У рф почалася істерика після слів легендарної українки: що ж вона сказала (ВІДЕО)

Росіяни накинулися на першу олімпійську чемпіонку з України

Олімпійська чемпіонка Оксана Баюл активно виступає проти допуску росіян на Олімпійські ігри на тлі повномасштабного вторгнення рф в Україну і звернулася до президента Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томаса Баха.

Зокрема, вона пояснила, чому російським атлетам не місце на Олімпіаді в Парижі:

Ці слова зачепили відомих любителів руского міра. До прикладу, заслужена тренерка СРСР із фігурного катання Тетяна Тарасова образила українку своєю неадекватною реакцією і з неї полилося:

«Вона ж дурепа непрохідна! Таку заяву можна пояснити лише відсутністю розуму», — заявила Тарасова.

 

 

«Вона стільки всього назаявляла у своєму житті. Від кого вона робить цю заяву? Смішно реагувати на це! Вона чинить тиск? Який тиск? Хто пам’ятає цю Оксану Баюл?» — сказала депутатка Держдуми рф, триразова олімпійська чемпіонка Ірина Родніна.

 

 

«Мені здається, Оксані Баюл потрібна допомога в іншій сфері. Спортсмени взагалі не повинні брати участь у цих політичних дебатах. Спорт завжди був вище за це», — заявила олімпійська чемпіонка Тетяна Навка.

Родніна і Тарасова. В центрі -- наша Баюл

Очевидно, що від тих, хто підтримує путіна, можна очікувати лише на таку реакцію.

У відповідь на жовчні висловлювання Тарасової, Оксана Баюл опублікувала допис в Інстаграмі і попросила її не витрачати свою енергію у такому зрілому віці задарма. Оксана Баюл зауважила, що такі заяви впливають лише на аудиторію «РуzКих.» :

- @t.a.tarasova тетя Таня, ваш авторитет вы оставьте для РуzКих фигуристов и для кто вас слушает.

 

Для меня вы его потеряли после ваших запугаванией еще до начало войны.

 

Всего хорошего идиотка.

 

Вы когда научитесь уважать мнения коллеги, тогда все будет по другому, а пока вас за ваши высказывания !!! убрали даже свои с первого канала …

Довідка

  • Оксана Баюл – українська фігуристка. Перша олімпійська чемпіонка незалежної України. Дворазова срібна призерка Чемпіонатів Європи (1993, 1994), чемпіонка світу (1993). Почесна громадянка Дніпра.
  • Після перемоги у Олімпіаді 1994 року переїхала жити й працювати в США й відтоді проживає там.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень