Втрати українського війська менші, ніж в окупантів, - міністр оборони Рєзніков

За його словами, наші втрати менші, ніж число жертв у Туреччині під час землетрусу

Україна втрачає захисників. Але окупантів  гине набагато більше, розповів аргентинському виданню La Razon міністр оборони України Олексій Резніков.

Станом на 16 квітня за понад рік повномасштабної війни окупанти втратили вже понад 180 тисяч особового складу.

У нас, звісно, є втрати, тому що ми на війні. Але вони критично менші за російські. Я не можу назвати вам цифру, але можу вас запевнити, що загальна кількість менша за кількість загиблих від землетрусу в Туреччині, – пояснив Олексій Резніков.

Зазначимо, за офіційними даними, внаслідок землетрусів в Туреччині, які сталися 6 лютого 2023 року, загинуло приблизно 50 тис. людей та було поранено 120 тис.

Наприкінці березня Олексій Резніков заявив, що Україна зможе почати контрнаступ у кількох напрямках у найближчі місяці. ЗСУ використають техніку, яку передали західні партнери в рамках військової допомоги.

Джерело: zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень