Список заборон: речі, які не варто купувати онлайн

Гроші на вітер

Онлайн шопінг це дуже зручно. В період пандемії для продавців шанс на плаву утримати бізнес, а для покупців – безконтактно отримати бажане, навіть не виходячи  дому.

Втім експерти застерігають, що не всі покупки в Інтернаті можуть бути однаково вдалими. Видання Marie Claire підготували перелік речей, купівля яких онлайн може бути не вдалою.

Спідня білизна

По перше ця категорія товарів не підлягає поверненню. Тож все ж краще бути певним, що білизна точно підійде. Ти паче що бюсти мають кожен свою форму чашки, і навіть правильно підібраний розмір може мати недолугий вигляд, або ви не почуватиметесь зручно. Це ж стосується й купальників.

Купувати онлайн білизну без ризику можна тільки ту, яку ви вже маєте.

Шапки, кепі, берети та інші головні убори

Звісно підібрати розмір не проблема. Але експерти застерігають, що 90% випадків шапка, кепка чи берет сидітимуть не так, як ви очікували. При чому загалом це не відповідатиме заявленій продавцем картинці. Також зважайте на склад товару, щоб чесання лобу не виявилося ще найменшою неприємністю.

Рукавиці й ремінці

Якщо не вказано склад рукавиць чи ременя – не купуйте. Крім того, зважайте, що розмірна сітка ваших попередніх рукавичок й бажаних може суттєво відрізнятися. Тому навіть якщо знаєте свій розмір це не гарантія – що отримаєте саме те, що чекали. Щодо ремінців складнощів ще більше, адже ремінці носять на талії, стегнах… можуть бути для верхнього одягу. Тож тут треба враховувати яка саме посадка вам треба.

Взуття

Пам’ятаєте історію про Попелюшку? Так, ця історія й досі працює. З ніжками справа не просто, бо крім довжини устілки треба знати повноту ноги на висоту підйому. Елементарно врахувати особливості колодки, ширину чобіт та упевнитися у роботі усієї фурнітури. Це все можна тільки під час примірки. Згадайте, у вас у шафі точно є туфлі які підходять тільки для фотосесії. І купили ви їх скоріше за все онлайн.

Вечірнє і весільне вбрання

Ох якою ж великою є спокуса замовити найчарівнішу сукню десь закордоном, та ще й зекономити купу грошей. Але ж гарантій що вона підійде немає ніяких. Згадайте численні добірки «очікування – реальність», і зробіть для себе висновок.

Часто весільні й вечірні сукні куплені навіть в салоні потребують аби їх підшивали під ваші індивідуальні параметри. Тож краще з онлайн-покупкою не ризикувати перед таким важливим днем.

Косметика і парфуми

Нагадаємо, тут йдеться про ті засоби які ви плануєте придбати вперше. Ті, якими давно користуєтеся і перевірені вами – будь ласка. Проте якщо обираючи парфум ви орієнтуєтеся тільки на опис аромату, то краще не ризикуйте. Якою б вдалою не здавалася на словах добірка компонентів парфуму – на вашому тілі він може звучати зовсім інакше.

Те саме стосується й декоративної косметики. Фото палітри може суттєво відрізнятися від реальності, крім того, важко вгадати чи пасуватиме саме той відтінок вашому кольору шкіри.

А також врахуйте, що купуючи онлайн навіть добре знайомий бренд на мало відомому ресурсі, можна натрапити на підробку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень