Речі-одноденки більше не популярні: Чим справді варто поповнити гардероб у 2022 році (ФОТО)

Деякі речі перекочують з минулого року, а дещо можна знайти навіть у бабусиній шафі

Миттєві тренди більше не актуальні. Наголос на базових речах

Екологія, розумне споживання на екоорієнтованість набудуть ще більшого поширення. Речі на один раз не треба ані створювати, ані купувати. Зосередитися треба на брендах і речах які будуть актуальними не один сезон й навіть не один рік.

Не дивуйтеся, навіть джинси – це вже річ на роки. Можна відкопати доволі унікальну модель у свої шкільній шафі чи у мами. А по-справжньому вантажні речі можна знайти у бабусі. Це точно буде унікальна річ. Можлива сумка, хустинка чи ультра популярне взуття на платформі.

ФОТО журнал Marie Claire

ФОТО журнал Marie Claire

Широкі джинси

І хоча скіні знову стали модними (що логічно, ну не викидати ж таку кількість вузеньких штанців з дівчачих шаф. Це не екологічне марнотратство), мішкуваті моделі все ж теж популярні.

Цього року будуть популярними широкі джинси з низькою посадкою, або й джинси кльош з низькою посадкою. Такі точно були у підлітків 2000-х.

Панама

Так це не річ на один день. Панама актуальний головний убір який з 2021 року перекочував у 2022. Можна обирати будь-яких кольорів, матеріалів і навіть декору. Будь-яка панама яка вам пасує і вписується у ваш гардероб – модна.

Коллаж Glamour

Костюми на кожен день

Так ділове вбрання чи урочистий костюм цілком можливо носити ледь не щодня. Є тільки одне уточнення. У 2022 році особливо актуальними будуть костюми строго крою, але яскравого кольору. Піджак краще хай буде трохи вільніший, а от штани – які душа побажає, і палацо, і вузькі – все підходить.

Кардигани

Це трохи суперечливий вибір. Пам’ятайте що короткі й широкі кардигани, це був одномоментний тренд, який залишився у 2021 році. Цього року популярні універсальні моделі, і навіть трохи подовжені. Додавайте кардиган до образу з сукнями й штанами – адже любов до багатошаровості теж поки не зникла.

Аксесуари

Найбільш популярні у 2022 році ланцюжки. Причому доволі масивні та важки. Але щоб вже геть не було одноманітно, ланцюжки можуть бути навіть різноколірними. Щодо каблучок – можна обирати доволі масивні й кольорові. І навіть пластикові.

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень