Лінолеум, килими та масивні стінки: інтер’єр 90-х повертається у моду (ФОТО)

Передивіться речі, які давно вже припадають пилом у підвалі чи на горищі

Чимало речей, з якими ви досі не наважилися попрощатися, стануть актуальними у 2022 році, адже інтер’єр 90-х знову стає актуальним.

Після тривалого періоду, коли усі дизайнери вболівали за вільний простір і більше повітря у приміщеннях (незалежно від розміру) у тренди повертаються великі й масивні меблі. Протилежність скандинавським вподобанням - стінки та гарнітури, переважно з темного дерева. Атрибути, за якими у 90-ті була черга.

У той період люди охоче обшивали стіни у помешканні вагонкою, покривали підлогу лінолеумом, а в кімнатах стелили килими. Часом й на стінах.

У 2022-му особливі пристрасті вируватимуть саме навколо ретро та вінтажу. Тож найбільшим натхненням стануть інтер’єри 80-х та 90-х років.

Дизайнерам полюбилося використання речей, які мають свою історію, так би мовити, речі з душею. Тож експерти радять звернути увагу на уживані меблі, які можна знайти навіть у бабусі вдома. Після ремонту ці предмети інтер’єру стануть справжніми перлами вашого помешкання.

Що з 90-х справді можна повернути додому

Габаритні меблі з лакованого дерева або меблевої дошки. Такі шафи переважно доволі функціональні та вдало доповнять вантажний стиль вдома.

Великі й масивні столи. Відверто, вони набагато практичніші від маленьких журнальних столиків, де й три тарілки ледь вміщаються у разі, коли вдома гості.

Особливо круто знайти розкладний ретро-стіл на одній масивній ніжці, яка ще й може змінювати висоту.

Найбільш суперечливий «камбек» – шпалери з малюнком. У 90-ті у багатьох помешканнях шпалери з квітковим малюнком мирно жили поруч з вагонкою. Особливо полюбилися багатьом сріблясті візерунки. Тут уже все індивідуально й загальною порадою не обійтися.

ФОТО з сайту homebook.pl

За матеріалами 24 канал

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень