Сьогодні - День спорту

Напередодні з нагоди свята у Рівному нагороджували кращих спортсменів області

У Рівному до Дня фізичної культури нагородили спортсменів.

Грамоти, подяки та подарунки отримали спортсмени, їхні тренери, фахівці із фізичної культури та спорту області та регіонального центру «Інваспорт». Зокрема, юні спортсмени розповіли Радіо ТРЕК про шлях до своїх перемог, кажуть, хочуть займатися професійним спортом і надалі:

 

 

Тож відзнаками Рівненської ОДА нагородили Оксану Ковальчук (Камінську) (кульова стрільба), Олександра Косінова (дзюдо серед спортсменів з вадами зору), Романа Курова (пауерліфтинг), Владислава Кузька (греко-римська боротьба) та тренера з греко-римської боротьби Дмитра Шевчука.

Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Савчук каже, що цьогоріч область закупила 2 квартири для спортсменів, а  на нагороди та стипендії спортсменів в обласному бюджеті було передбачено близько 2 млн. грн..

 

Дуже приємно те, що  вдалося виділити в цьому році біля 2-х мільйонів гривень на стипендії і одноразові винагороди нашим спортсменам в тому числі, спортсменам-інвалідам, в тому числі, і їх тренерам. Ми думаємо, що і надалі адміністрація і обласна рада буде робити все для того, щоб наших спортсменів підтримувати на належному рівні.

 

А Національний олімпійський комітет відзначив і учасників перших Європейських ігор в Баку, що проходили в червні. Зокрема, Наталія Ніколайчик та Олександр Помінов привезли зі змагань бронзу та срібло. Іменні годинники та грамоти вручав медалістам та їх тренеру Михайлу Романкевичу Голова рівненського обласного відділення Національного олімпійського комітету Микола Петренчук:

 

В червні відбулися перші Європейські ігри, де наші спортсмени виступили досить вдало і Національний олімпійський комітет відзначає почесною грамотою і цінними подарунками спортсменів і тренера.

Нагадаємо, Рівненщину під час Європейський Ігор представляли семеро спортсменів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень