Хомко інспектує міст на Степана Бандери

Каже, що роботи йдуть з випередженням

Міський голова Рівного Володимир Хомко провів інспекцію мосту на Степана Бандери. Мер відзначив високу якість роботи луцьких ремонтників та поділився зі слухачами Радіо Трек інформацією про те, що ремонтні роботи йдуть з  випередженням:

– Я прекрасно розумію, які незручності створює перекриття вулиці Степана Бандери. Тому, безумовно, хочеться зробити якнайшвидше. І, скажу відверто, дуже задоволений, тому що вже зараз роботи йдуть з випередженням три дні. До речі, ремонт почався через дефект будівництва в той час. Слава Богу, що ми вчасно виявили, бо могла бути катастрофа. Якби їхав якийсь великотонажний автомобіль, то конструкції були в такому стані, що могла би бути біда. Слава Богу, що все вчасно зроблено і будемо мати спокій з цим мостом на декілька десятиліть.

Також пан Хомко повідомив, що загальна вартість ремонту сягне більше мільйона гривень, а Луцький підрядник, який ремонтує міст, обіцяє завершити роботи вчасно. Що ж до відновлення проїзду відремонтованим шляхопроводом, то після завершення робіт рух транспорту буде забороненим ще тиждень згідно з технологічними вимогами. Таким чином, на відновлення руху мер сподівається приблизно за два тижні.  А ми нагадаємо, що на час перекриття мосту на Степана Бандери, вулиця Соборна залишається відкритою для руху всього транспорту.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень