Рівне у тумані - горять очисні споруди "Рівнеоблводоканалу" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Займання почалося ще о восьмій ранку, відтак рівняни почали скаржитися на їдкий запах диму

Причиною ранкової задимленості у місті була пожежа на території очисних каналізаційних споруд «Рівнеоблводоканалу», що на вул. Будівельників, 1. Площа займання становить більше 1 га.

Як повідомив начальник міського управління з питань надзвичайних ситуацій Руслан Демуров, ще напередодні ввечері біля очисних споруд «Водоканалу» було незначне займання сухої трави, його ліквідували. А вже зранку горять очисні каналізаційні споруди:

 

Сьогодні вранці о восьмій сталося сильне займання ілових карт – є такий вислів – на очисних спорудах рівненського «Водоканалу». Там площа, приблизно, більше 1 гектара. Відкритого вогню майже немає, а диму – дуже багато. Задимлення йде в першу чергу мікрорайону «Північний».

Правоохоронці стверджують, що причною займання став умисний підпал. Спеціалісти "Водоканалу" кажуть, що самозагоряння - виключено, оскільки це органічна речовина, яка на 90% складається з рідини.За розпорядженням міського голови територію "водоканалу" взято під нагляд правоохоронців:

 

- Скажу відверто, за моєї пам`яті такої пожежі тут не було. Природнього джерела загоряння тут не має. Горить 1 із 8-ми мулових карт. проблема в тому, що вона дуже глибока - від 1,5 до 2-х метрів мулу, а це чиста органіка. Створений штаб, який очолюю я. Всі отримали відповідні доручення. Працює "Водоканал", працюють надзвичайники, працює міськШЕУ. З огляду на те, що в нас є велика підозра, що це підпал, - мною дано доручення міліції - тут буде виставлена охорона.

Наразі ліквідовано майже 70% пожежі. Роботу пожежникам ускладнює те, що немає відкритого осередку горіння – тління відбувається зсередини.

На сторожі і управління охорони здоров’я. Тож, люди, які мають распіраторні захворювання і ті, хто відчуває погіршення самопочуття, можуть звертатися у будь-який медичний заклад для надання відповідної допомоги. Займання сподіваються ліквідувати впродовж найближчих кількох годин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень