Пожежу біля полігону прокоментували військові

Кажуть, винне місцеве населення

Спекотна погода, що панує на Рівненщині, знову вплинула на кількість займань. Надзвичайники кажуть, що щодня фіксують по 20 пожеж на відкритій місцевості. Люди палять післяжнивні залишки, що і призводить до займань. Подібна пожежа напередодні вирувала неподалік Рівненського полігону. Аби спростувати чутки, з цього приводу свою позицію висловили військові. У заяві ОК "Захід"  вони наголошують, що випадків займання безпосередньо на території військового об’єкта не зафіксовано. Особовий склад та боєприпаси - в безпеці. Щоправда, напередодні бойові стрільби та заняття з бойової підготовки не проводилися. У військових є підозра, що місцеве населення незаконно вирубувало ліс, а пожежу спровокувало, аби приховати наслідки своєї діяльності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень