Смажена капуста і сосиски: класична страва, яку можна приготувати на вечерю великий тазик
Це ідеальне поєднання продуктів
Капуста і сосиски – це традиційна комбінація, і дуже смачна. Сосиски можна замінити сардельками, або взагалі прибрати їх.
Інгредієнти:
- капуста – 1 кг;
- бекон – 120 г;
- сосиски / сардельки – 3-4 шт;
- цибуля – 160 г;
- червоний і зелений солодкий перець – по 1 шт;
- часник – 4-5 з;
- приправа для овочів в сухому вигляді – 1 ст. л;
- олія соняшникова - 2 ст. л;
- чорний перець – 1 ч. л.;
- сіль — на смак.
Ріжемо капусту шматками побільше.
Перці і цибулю шаткуємо соломкою.
Ріжемо сосиски і бекон, подрібнюємо часник.
Нагріваємо сковорідку, додаємо бекон і смажимо 3 хвилини на середньому вогні.
Туди ж додаємо сосиски і смажимо все разом до золотистого кольору хвилин 5 максимум.
В окрему сковорідку вливаємо олію, цибулю, перці, смажимо кілька хвилин, вогонь середній.
Додаємо часник, смажимо хвилину, помішуючи.
Солимо, перчимо, приправляємо овочі, додаємо капусту.
Смажимо на середньому вогні 15 хвилин, постійно вимішуючи.
Додаємо до капусти і овочів м’ясні продукти, вимішуємо. Накриваємо кришкою і смажимо 25 хвилин.
Смачного!
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ