Суперсмачний кляр для цвітної капусти. Їстимуть навіть ті, хто її не люблять
Спробуйте приготувати
Страви з капусти люблять не всі. А такі сорти, як броколі або цвітна, не викликають захоплення у багатьох дітей і навіть дорослих.
Є рецепт, який дозволить приготувати цвітну капусту в особливому клярі. Страва, напевно, стане улюбленою у ваших рідних.
Інгредієнти:
- цвітна капуста – 2-3 суцвіття,
- 2 – яйця,
- 5 ст. л. – сметани,
- 3 ст. л. – молока,
- 4,5 ст. л. – муки,
- сіль, перець, спеції, часник – на смак,
- 200 мл – олії.
Розберіть капусту на суцвіття, промийте та відваріть у підсоленій воді 4 хвилини після закипання.
Поки капуста холоне, готуємо кляр. Для цього збиваємо яйця зі спеціями і додаємо подрібнений часник, додаємо сметану та молоко, борошно та перемішуємо.
Розігріваємо на сковороді олію, капусту занурюємо в кляр і обсмажуємо до утворення золотистої скоринки.
Капусту можна подати зі свіжими овочами або як самостійну страву.
Смачного!
Джерело: skarbnychka-retseptiv
Радіо Трек: НОВИНИ