Кухар пояснив, чи потрібно мішати макарони під час варіння: помилку роблять багато господинь
Треба знати міру
Варіння макаронів здається простою кулінарною процедурою лише на перший погляд. Насправді цей процес має ряд нюансів.
Одним з важливих моментів є перемішування продукту, який опинився в киплячій воді. Деякі господині всі 10 хвилин стоять біля плити, постійно помішуючи макарони. А дехто взагалі нічого з ними не роблять до кінця варіння, пише skarbnychka-retseptiv.
Чи треба мішати макарони
Мішати макарони під час готування необхідно, пояснюють кухарі. Але й мішати їх постійно – неправильно. Перемішувати трубочки, спагетті чи ріжки треба.
Але це достатньо зробити лише двічі протягом усього варіння – щойно ви кинули макарони в окріп і через кілька хвилин після початку варіння макарони.
Потім достатньо лише зняти з вогню і додати приготований соус. Якщо мішати макарони часто, вони можуть перетворитися у кашу і втратять свій привабливий вигляд.
Радіо Трек: НОВИНИ